July 1, 2024

Prinssi William on lähettänyt sydämellisen viestin kuningas Charlesille isänpäivän kunniaksi. Walesin prinssi, joka seisoi isänsä vieressä Trooping the Color -tapahtumassa lauantaina, piti viestin lyhyenä mutta suloisena kunnioittaessaan Charlesia.

Walesin prinssin ja prinsessan viralliselle Instagram-tilille William jakoi isänsä kanssa takaiskukuvan hänen lapsuudestaan. Snap näki Charlesin seisomassa puutarhassa harmaassa puvussa pelatessaan suloisesti jalkapalloa nuoren prinssi Williamin kanssa, joka näytti vain muutaman vuoden ikäiseltä Dungaree-shortseissa.

Charles katsoi alas pientä jalkapalloa, kun William juoksi ympäriinsä hymyillen viettessään aikaa isänsä kanssa. William kirjoitti tekstin suloisesti: “Hyvää isänpäivää, Pa. W.

Kunnianosoitus oli täynnä fanien kommentteja, kuten yksi kirjoitti: “Tämä on liian makeaa! Hyvää isänpäivää Hänen Majesteettilleen, HRH:lle ja kaikille rakastaville, tukeville ja välittäville isille.” Toinen sanoi: “Hyvää isänpäivää William ja Charles! Loistava esimerkki perheestä, joka seisoo toistensa rinnalla ja tukee toisiaan! Me osavaltioissa [punainen sydän emoji] sinä!!”

“Aww kiitos William, että tuet isäsi. Kuninkaana oleminen on jumalan antama tehtävä, ja siitä luopuminen ei vain ole vaihtoehto hänelle tai itsellesi, joten on hyvä nähdä yhtenäisyyttä teidän molempien välillä”, kirjoitti toinen. Neljäs lisäsi: “Mikä kaunis laukaus.”

Toinen kommentoi: “Isällä ja pojalla on hiljaista voimaa ja kestävää sitoutumista perheeseensä. Erinomaista. Hyvää isänpäivää kuninkaalle ja prinssille!” Eräs fani huokaisi: “Oi niin ihana kuva. hyvää isänpäivää hänen Majesteettilleen ja myös sinulle, teidän kuninkaallinen korkeutenne! Olet niin ihana, rakastava isä ja on aina ihana nähdä sinua lastenne kanssa! Sinä olet syntynyt tätä varten myös roolissa, ja toivon, että sinulla on erikoisin päivä.”

Sydämellinen isänpäiväviesti tulee vain päivä Trooping the Color -tapahtuman jälkeen lauantaina 15. kesäkuuta, jolloin Charles ja William seisoivat vierekkäin samoissa punaisissa kuninkaallisen everstin univormuissaan. Vuosittainen tapahtuma on monarkin syntymäpäivän virallinen juhla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *